
>
Головко, Микола Павлович.М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Скляр //
Головко, Микола Павлович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Вип. 2 (20). - С. 255-264.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Скляр, А. О.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Скляр, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |