
>
Гурський, Петро Васильович.Мікроскопічні дослідження змін структури кисломолочного сиру знежиреного в процесі приготування делікатесних паст [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Ю. О. Савгіра //
Гурський, Петро Васильович.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 560-567..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Савгіра, Ю. О.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Савгіра, Ю. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|