
>
Технологія сушіння плодів та овочів. Технологія сушіння молока та молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. до виконання лаб. робіт з дисц. для студентів ННІХТБ напряму підготовки: 6.051701 «Харч. техн. та інженерія» спец.: 7.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 7.091706 «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» / авт.-уклад.: М. І. Погожих, А. О. Пак, Ж. В. Воронцова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - ?
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович\авт.-уклад.\
Пак, Андрій Олегович\авт.-уклад.\
Воронцова, Ж. В.\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович\авт.-уклад.\
Пак, Андрій Олегович\авт.-уклад.\
Воронцова, Ж. В.\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|