
>
Перспективи використання капсульованих наповнювачів у складі начинок для кондитерських виробів [Текст] / наук. керівник : П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 8.
Додаткові точки доступу:
Вовк, В. С.
Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, Павло Петрович
Неклеса, О. П.
Додаткові точки доступу:
Вовк, В. С.
Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, Павло Петрович
Неклеса, О. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|