
>
Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption [Electronic resource] / Y. Biletska, R. Plotnikova, N. Danko, M. Bakirov, M. Chuiko, A. Perepelytsia //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 5, Issue 11-101. - С. 48 - 55.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.179809.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Plotnikova, Raisa
Danko, N.
Bakirov, Myushfik
Chuiko, M.
Perepelytsia, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Plotnikova, Raisa
Danko, N.
Bakirov, Myushfik
Chuiko, M.
Perepelytsia, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |