
>
Новий метод експертизи м'яса птиці [Текст] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Є. Л. Гасай, В. В. Гордієнко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 261-267.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Гасай, Є. Л.
Гордієнко, В. В.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Гасай, Є. Л.
Гордієнко, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|