>
Каламбет, В.Технологія виробництва казенаків, на основі ядра насіння соняшнику високо олеїнового з пролонгованим терміном зберігання [Текст] / В. Каламбет, наук. керівник Т. В. Черемська //
Каламбет, В.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 13.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|