
>
Bioengineering research on sesame anti-alimentary factors inactivation for confectionery industry [Text] / M. Tytarenko, L. Krychkovska, O. Masalitin, V. Varankin, S. Stankevych, A. Belinska, I. Zabrodina, V. Horiainova, L. Zhukova, I. Galyasnyi //
ScienceRise. - 2023. - No. 3 (86). - P. 18-25. - DOI https://doi.org/10.21303/2313-8416.2023.003212.
Додаткові точки доступу:
Tytarenko, M.
Krychkovska, L.
Masalitin, O.
Varankin, V.
Stankevych, S.
Belinska, A.
Zabrodina, Inna
Horiainova, V.
Zhukova, Lubov
Galyasnyi, I.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Tytarenko, M.
Krychkovska, L.
Masalitin, O.
Varankin, V.
Stankevych, S.
Belinska, A.
Zabrodina, Inna
Horiainova, V.
Zhukova, Lubov
Galyasnyi, I.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|