>
Черевко, Олександр Іванович.Дослідження структурно-механічних властивостей м'ясних січених виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) [Текст] / О. І. Черевко, Т. Л. Колесник, М. П. Головко //
Черевко, Олександр Іванович.
Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2004. - № 1.
Додаткові точки доступу:
Колесник, Т. Л.
Головко, Микола Павлович
Додаткові точки доступу:
Колесник, Т. Л.
Головко, Микола Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|