
>
664.746.24:661.94
Дослідження технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна, підданого озонуванню [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, О. А. Холодова, О. Я. Гурова, В. І. Голота //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 144-149.. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
Анотація:
Розглянуто питання доцільності проведення озонування пшеничного борошна для поліпшення технологічних властивостей борошна та органолептичних якостей формового хліба.
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Холодова, Олена Анатоліївна
Гурова, О. Я.
Голота, В. І.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
УДК | |
664.746.24:661.94 |
Анотація:
Розглянуто питання доцільності проведення озонування пшеничного борошна для поліпшення технологічних властивостей борошна та органолептичних якостей формового хліба.
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Холодова, Олена Анатоліївна
Гурова, О. Я.
Голота, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|