
>
637.5(072)
М 54
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 10. Переробка м'яса / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
Ключові слова: м'ясопродукти -- субпродукти -- промислова обробка -- м'ясна туша -- ковбасні вироби -- м'ясний фарш --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук)
Шакула, Олександр Олександрович
Холодова, Олена Анатоліївна
Ольховська, Юлія Юріївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
Бородіна, А. В.
ХНТУСГ
М 54
УДК | |
637.5(072) |
Ключові слова: м'ясопродукти -- субпродукти -- промислова обробка -- м'ясна туша -- ковбасні вироби -- м'ясний фарш --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук)
Шакула, Олександр Олександрович
Холодова, Олена Анатоліївна
Ольховська, Юлія Юріївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
Бородіна, А. В.
ХНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
2 | оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | б/н1 |
2 | оиф | б/н2 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|