
>
Корабель, О. В.Використання рослинних добавок у технології пастильних кондитерських виробів [Текст] / О. В. Корабель, наук. керівник М. В. Артамонова //
Корабель, О. В.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 31.
Додаткові точки доступу:
Юзефович, Т. І.
Артамонова, Майя Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Юзефович, Т. І.
Артамонова, Майя Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|