
>
Обладнання для обробки м'яса та риби [Текст] : метод. вказівки до практ. роботи з дисципліни Обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії / авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 28 с.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|