
>
Інжиянц, А. Т.Інноваційний задум напівфабрикатів м’ясних реструктурованих заморожених [Текст] / А. Т. Інжиянц, Л. М. Янчева //
Інжиянц, А. Т.
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 26-27 листоп., 2020 р. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Ліана Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Ліана Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|