>
Усовершенствование способа производства конфитюров [Текст] / А. Е. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, И. А. Гордиенко //
Innоvatiоns in life sсienсes : сборник материалов III Междунар. симпозиума, г. Белгород, 27-28 мая 2021 г. - Белгород : ИД «БелГУ» НИУ «БелГУ», 2021. - С. 312.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Алексей Евгеньевич
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Витальевич
Гордиенко, И. А.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Алексей Евгеньевич
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Витальевич
Гордиенко, И. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|