
>
Вплив кріогенного подрібнення на ароматичні речовини при отриманні дрібнодисперсних порошків із часнику [Текст] / Р. Ю. Павлюк, М. О. Янчева, О. О. Юр'єва, Ю. Л. Гальчинецька //
3бірник наук. праць Одеської нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2005. - С. 80-85.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Янчева, Марина Олександрівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Гальчинецька, Ю. Л.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Янчева, Марина Олександрівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Гальчинецька, Ю. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|