
>
Горєлков, Дмитро Вікторович.Аналіз ефективності використання системи кейтерингового обслуговування та кейтерингового обладнання в закладах готельно-ресторанного господарства [Текст] / Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, П. О. Подлепіна //
Горєлков, Дмитро Вікторович.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 135-136.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Подлепіна, П. О.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Подлепіна, П. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |