
>
Простаков, О. О.Дослідження дисперсного складу фаршів, що отримують на м'ясорубках [Текст] / О. О. Простаков, Г. В. Дейниченко, В. В. Дуб //
Простаков, О. О.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 190-194.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дуб, Володимир Васильович
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дуб, Володимир Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|