
>
Дуб, Володимир Васильович.Розробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарстві [Текст] / В. В. Дуб, І. В. Лебединець, Я. Е. Косецька //
Дуб, Володимир Васильович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 203-204.
Додаткові точки доступу:
Лебединець, І. В.
Косецька, Я. Е.
Додаткові точки доступу:
Лебединець, І. В.
Косецька, Я. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|