
>
Процеси теплової обробки з електроконтактним нагріванням у виробництві кулінарної продукції [Текст] / В. М. Михайлов, А. В. Долгіх, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв : тези доп. Міжнар. студент. наук.-практ. конф., м. Донецьк. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2011. - Вип. 3. - С. 114-115.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Долгіх, А. В.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Долгіх, А. В.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|