
>
Improvement of technology semi-finished product of whipped flour with the use of gelatin and transglutaminase enzyme [Text] : monograph / L. Kondrashyna, V. Ladyka, O. Hrynchenko, P. Hurskyi, M. Yanchyk, F. Pertsevyi. - Kharkiv : SBTU, 2024. - 254 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Kondrashyna, L.
Ladyka, V.
Hrynchenko, Olha
Hurskyi, Petro
Yanchyk, M.
Pertsevyi, Fedir
Додаткові точки доступу:
Kondrashyna, L.
Ladyka, V.
Hrynchenko, Olha
Hurskyi, Petro
Yanchyk, M.
Pertsevyi, Fedir
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|