
>
Азарян, Ю. Б.Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під час термопластичного екструдування [Текст] / Ю. Б. Азарян, К. С. Маліков ; наук. керівник І. М. Фоміна //
Азарян, Ю. Б.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 136.
Додаткові точки доступу:
Маліков, К. С.
Фоміна, Ірина Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Маліков, К. С.
Фоміна, Ірина Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|