
>
Proteolytic processes in cheese analogues ripening [Text] / S. Danylenko, L. Bal-Prylypko, T. Ryzhkova, S. Verbytskyi, O. Panasiuk //
Animal Science and Food Technology. - 2023. - Vol. 14, Issue 3. - P. 20-34.
Додаткові точки доступу:
Danylenko, S.
Bal-Prylypko, L.
Ryzhkova, Taisia
Verbytskyi, S.
Panasiuk, O.
Додаткові точки доступу:
Danylenko, S.
Bal-Prylypko, L.
Ryzhkova, Taisia
Verbytskyi, S.
Panasiuk, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|