
>
Янчева, Марина Олександрівна.Дослідження впливу окремих компонентів та їх сумішей на властивості м’ясних модельних систем під час реструктурування [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, А. Т. Інжиянц //
Янчева, Марина Олександрівна.
Відповідальне виробництво та споживання: реалізація в нових поколіннях харчової продукції : кол. монографія. - Riga : Baltija Publishing, 2024.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Інжиянц, А. Т.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Інжиянц, А. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|