
>
The amino acid composition of meat products treated with preparations of microbial origin [Electronic resource] / S. Danylenko, O. Naumenko, T. Ryzhkova, V. Fediaiev, S. Verbytskyi, Ts. Korol //
Thjournal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 3. - С. 38-45. - DOI 10.15673/fst.v16i3.2416.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Danylenko, S.
Naumenko, O.
Ryzhkova, Taisia
Fediaiev, Valerii
Verbytskyi, S.
Korol, Ts.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Danylenko, S.
Naumenko, O.
Ryzhkova, Taisia
Fediaiev, Valerii
Verbytskyi, S.
Korol, Ts.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |