
>
Ресурсозаощаджуюча технологія м'ясного скотарства на Харківщині [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, Ю. І. Криворучко, С. А. Нагорний //
Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 трав. 2019 р., м. Житомир / Житомир. нац. агроеколог. ун-т. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - С. 57-61..
Додаткові точки доступу:
Колісник, О. І.
Прудніков, В. Г.
Криворучко, Ю. І.
Нагорний, Сергій Анатолійович
Додаткові точки доступу:
Колісник, О. І.
Прудніков, В. Г.
Криворучко, Ю. І.
Нагорний, Сергій Анатолійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|