>
Павлюк, І. О.Критерії вибору харчової клітковини для виготовлення кремової десертної продукції [Текст] / І. О. Павлюк, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак //
Павлюк, І. О.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ.біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 107-108.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|