
>
Трощій, Т. В.Оптимізація технологічного процесу виробництва термоформованих гарнирів методом математичного моделювання [Текст] / Т. В. Трощій, В. В. Полевич, П. П. Пивоваров //
Трощій, Т. В.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 147-153.
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|