>
Лисюк, Г. М.Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко //
Лисюк, Г. М.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 65-66.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, О. І.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|