
>
338.488.2(042.4)
П 63
Постнова, Ольга Миколаївна.Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 127 с. : рис.
Зміст: >
Фізіологічне та технологічне значення основних харчових нутриєнтів та організація ресторанного господарства
Технологія страв і кулінарних виробів рестранного господарства
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Постнов, Геннадій Михайлович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
П 63
Постнова, Ольга Миколаївна.
Фізіологічне та технологічне значення основних харчових нутриєнтів та організація ресторанного господарства
Технологія страв і кулінарних виробів рестранного господарства
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Постнов, Геннадій Михайлович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|