
>
Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого [Текст] / Т. М. Ситнник, Ф. В. Перцевой, М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 47.
Додаткові точки доступу:
Ситнник, Т. М.
Перцевой, Федір Всеволодович
Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевий, М.Ф.
Додаткові точки доступу:
Ситнник, Т. М.
Перцевой, Федір Всеволодович
Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевий, М.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|