>
Рижкова, Таїсія Миколаївна.Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом «Бетавітон» [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева //
Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2028. - Вип. 2 (28). - С. 67-80.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |