
>
Головко, Тетяна Миколаївна.Формування якості паштетної продукції, шляхом використання еламіну та напівфабрикату кісткового харчового [Текст] / Т. М. Головко //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : тези доп. Третьої Міжнар наук.-практ. конф., 12-13 берез. 2009 р. - Донецьк, 2009. - С. 330-332.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|