>
Development of a new method of production of vegetable cryofrozen enrichments using cryo- and mechanodestruction processes [Text] / V. Pogarska, O. Yurieva, O. Pogarskiy, K. Balabai, N. Maksymova //
Eureka: Life Sciences. - 2021. - № 3. - P. 46-52.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, V.
Yurieva, O.
Pogarskiy, O.
Balabai, K.
Maksymova, N.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, V.
Yurieva, O.
Pogarskiy, O.
Balabai, K.
Maksymova, N.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|