>
Дегтяр, В. В.Технологічні аспекти виробництва закусок з емульсійною структурою на основі бобової сировини та аквафаби [Текст] / В. В. Дегтяр, А. Е. Радченко //
Дегтяр, В. В.
Інновації та технології в сфері послуг і харчування. - 2024. - № 4 (14).
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|