
>
Артамонова, Майя Владимировна.Определение интегрального показателя качества желейного мармелада на агаре с добавлением ксампана [Текст] / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова //
Артамонова, Майя Владимировна.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 169-175.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Самохвалова, Ольга Владимировна
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Самохвалова, Ольга Владимировна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|