
>
Дослідження процесу плавлення сирної пасти за допомогою дериватографа Q-1000 [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. Л. Фощан, Л. О. Чуйко //
Прогресивні техніка та технологія харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 2. - С. 35-41..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Фощан, Андрій Леонтійович
Чуйко, Л. О.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Фощан, Андрій Леонтійович
Чуйко, Л. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|