
>
Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова, С. Б. Омельченко, С. П. Боковець, А. М. Діхтярь. - Харків : Діса плюс, 2021. - 204 c. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Ладика, В. І.
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Маренкова, Т. І.
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Діхтярь, А. М.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Ладика, В. І.
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Маренкова, Т. І.
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Діхтярь, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|