
>
Обґрунтування застосування екстрактів із рослинної сировини під час зберігання плодів перцю [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. В. Фролова, К. С. Сібірякова, О. Ю. Гриценко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 238-261.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Фролова, Т. В.
Сібірякова, К. С.
Гриценко, О. Ю.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Фролова, Т. В.
Сібірякова, К. С.
Гриценко, О. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |