>
Semi-finished products based on protein-carbohydrate raw milk materials: Economic justification of introducing in restaurants [Electronic resource] / T. Shtal, O. Davydova, S. Sysoieva, K. Nechepurenko, I. Zolotukhina //
Rivista di Studi sulla Sostenibilita. - 2022. - Vol. 2022, Issue 2. - С. 289-303. - DOI 10.3280/RISS2022-002017.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shtal, T.
Davydova, O.
Sysoieva, S.
Nechepurenko, K.
Zolotukhina, I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shtal, T.
Davydova, O.
Sysoieva, S.
Nechepurenko, K.
Zolotukhina, I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |