
>
Головко, Микола Павлович.Технологія мінерально-білково-жирової композиції та перспективи її використання у технології м’ясних кулінарних виробів [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік //
Головко, Микола Павлович.
Нові рішення в сучасних технологіях : Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ". - Харків : НТУ «ХПІ», 2005. - № 57. - С. 127-132.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|