>
Potravinarstvo. The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process [Text] / L. Bal-Prylypko, M. Yancheva, M. Paska, Y. Kushnir, M. Nazarenko //
Slovak Journal of Food Sciences. - 2022. - № 16. - P. 27-41.
Додаткові точки доступу:
Bal-Prylypko, L.
Yancheva, Marina
Paska, M.
Kushnir, Y.
Nazarenko, M.
Додаткові точки доступу:
Bal-Prylypko, L.
Yancheva, Marina
Paska, M.
Kushnir, Y.
Nazarenko, M.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|