
>
Potravinarstvo. The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process [Text] / L. Bal-Prylypko, M. Yancheva, M. Paska, Y. Kushnir, M. Nazarenko //
Slovak Journal of Food Sciences. - 2022. - № 16. - С. 27-41.
Додаткові точки доступу:
Bal-Prylypko, L.
Yancheva, Marina
Paska, M.
Kushnir, Y.
Nazarenko, M.
Додаткові точки доступу:
Bal-Prylypko, L.
Yancheva, Marina
Paska, M.
Kushnir, Y.
Nazarenko, M.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|