
>
Кучерук, Зіновія Іванівна.Дослідження модельних систем рецептурних компонентів для безбілкового бездріжджового хліба [Текст] / З. І. Кучерук, А. В. Жерноклєєв //
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 63-71.
Додаткові точки доступу:
Жерноклєєв, А. В.
Додаткові точки доступу:
Жерноклєєв, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|