
>
Пряні овочі: вивчення комплексу бар, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, К. В. Дудник, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, К. С. Балабай //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 96-97.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Дудник, К. В.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Балабай, К. С.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Дудник, К. В.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Балабай, К. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |