
>
Серік, Максим Леонідович.Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів із покращеним мінеральним складом [Текст] / М. Л. Серік, І. В. Шудрук //
Серік, Максим Леонідович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 153-155.
Додаткові точки доступу:
Шудрук, І. В.
Додаткові точки доступу:
Шудрук, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|