
>
Погожих, Микола Іванович.Дослідження функціонально-технологічних властивостей макаронних виробів, збагачених дієтичними добавками [Текст] / М. І. Погожих, Т. М. Головко //
Погожих, Микола Іванович.
Розвиток харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 145-146.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|