
>
Теоретичні та практичні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / В. М. Михайлов, П. П. Пивоваров, О. О. Грінченко, М. І. Погожих, М. О. Янчева, А. В. Зайцев, Н. Г. Грінченко. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 254 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Пивоваров, Павло Петрович
Грінченко, О. О.
Погожих, Микола Іванович
Янчева, Марина Олександрівна
Зайцев, А. В.
Грінченко, Н. Г.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Пивоваров, Павло Петрович
Грінченко, О. О.
Погожих, Микола Іванович
Янчева, Марина Олександрівна
Зайцев, А. В.
Грінченко, Н. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|