>
Постнова, Ольга Миколаївна.Дослідження впливу кріас-домішки з навколоплідника гречки на окислювальну стійкість жирів для борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 78-81.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|