>
Червоный, В. Н.Ультразвуковая технология получения водно-жировой эмульсии для хлебопекарного производства [Текст] / В. Н. Червоный, Д. В. Горелков //
Червоный, В. Н.
Актуальные проблемы и современные технологии производства продуктов питания : сборник тр. Междунар. науч.-практ. конф., г. Кутаиси, Гос. ун-т Акакия Церетели, 20-21 февр. 2020. - 2020. - С. 384-387.
Додаткові точки доступу:
Горелков, Д. В.
Додаткові точки доступу:
Горелков, Д. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|