
>
Improving the production technique of pat based on multicomponent fruit and berry paste [Electronic resource] / A. Zagorulko, K. Kasabova, A. Zahorulko, O. Shydakova-Kameniuka, N. Ponomarenko, O. Bereza, A. Gromov, I. Kholobtseva //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 2, Issue 11 (128). - P. 46-55. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.301651.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Aleksey
Kasabova, Kateryna
Zahorulko, Andrii
Shydakova-Kameniuka, Olena
Ponomarenko, N.
Bereza, O.
Gromov, Aleksey
Kholobtseva, I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Aleksey
Kasabova, Kateryna
Zahorulko, Andrii
Shydakova-Kameniuka, Olena
Ponomarenko, N.
Bereza, O.
Gromov, Aleksey
Kholobtseva, I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |